Alle rechten voorbehouden ©2017 Barry Emons aangepast spelmateriaal
VEILIGBED.NL

Flexibele Oplossingen

Als u op vakantie gaat, maar verder geen bijzondere voorzieningen nodig heeft dan alleen een veilig bed waar uw kind of zorgbehoevende niet uit kan, is de MobiFit de ideale oplossing. Veel mensen vinden het immers fijner om niet naar een compleet aangepast huisje op een aangepaste locatie te gaan.

 

Het aluminium frame van de MobiFit is licht en eenvoudig uit één stuk op te zetten. U kunt de instructiefilm op Youtube vinden (Barry Emons MobiFit). Ingeklapt past het frame in de kofferbak van een auto (105 x 25 x 30 cm). Het totale gewicht van het frame plus doek is 22 kg. Het doek is vervaardigd van brandveilig bisonyl.

 

De MobiFit heeft een ingang met een rits aan de voorkant en een rits aan de zijkant. Ook de gehele voorkant is te openen door de het losmaken van de band en het openen van een rits. Venstering van PVC is standaard aan het hoofd- en voeteneinde en aan de voorkant. Daarnaast is de MobiFit voorzien van een open te ritsen nylon netting dak. De MobiFit wordt geleverd met twee draagtassen, één voor het frame en één voor het doek. Voor de MobiFit heeft Barry Emons een speciaal matras ontwikkeld, zie pagina 48-49. Dit matras wordt niet standaard meegeleverd.

In de MobiFit past ook een normaal matras van 90 x 200 cm. De hoogte binnen in de MobiFit is 128 cm gemeten vanaf de grond.

Naast het reisbed MobiFit hebben we het vouwbed Verona ontwikkeld. Dit bed is niet alleen eenvoudig te plaatsen en te demonteren, maar is daarnaast ook verrijdbaar met maar liefst 8 zwenkwielen. Ook is het vouwbed Verona te gebruiken als multifunctionele speelbox. Veel klanten rijden het bed in de zomer naar buiten.

 

Het bed is volledig zacht en veilig en heeft een omranding van 120 cm boven de matras van 10 cm dik. In het doek zijn grote ramen voorzien en een toegangsdeur met rits. Het metalen frame biedt stevigheid, maar is veilig weggewerkt achter het bisonyl doek met schuim in de vier hoeken.

 

Het vouwbed Verona is leverbaar in twee standaard afmetingen: binnenwerks 90 x 200 cm of 140 x 180 cm. De instaphoogte is 29 cm gemeten aan de bovenzijde van de matras.