Alle rechten voorbehouden ©2017 Barry Emons aangepast spelmateriaal
VEILIGBED.NL

Mobifit, Flexible Oplossing

 

Als u op vakantie gaat, maar verder geen bijzondere voorzieningen nodig heeft dan alleen een veilig bed waar uw kind of zorgbehoevende niet uit kan, is de MobiFit de ideale oplossing. Veel mensen vinden het immers fijner om niet naar een compleet aangepast huisje op een aangepaste locatie te gaan.

 

Het aluminium frame van de MobiFit is licht en eenvoudig uit één stuk op te zetten. U kunt de instructiefilm op Youtube vinden (Barry Emons MobiFit). Ingeklapt past het frame in de kofferbak van een auto (105 x 25 x 30 cm). Het totale gewicht van het frame plus doek is 22 kg. Het doek is vervaardigd van brandveilig bisonyl.

 

De MobiFit heeft een ingang met een rits aan de voorkant en een rits aan de zijkant. Ook de gehele voorkant is te openen door het losmaken van de band en het openen van een rits. Venstering van PVC is standaard aan het hoofd- en voeteneinde en aan de voorkant. Daarnaast is de MobiFit voorzien van een open te ritsen nylon netting dak. De MobiFit wordt geleverd met twee draagtassen, één voor het frame en één voor het doek. Voor de MobiFit heeft Barry Emons een speciaal matras ontwikkeld, zie pagina 48-49. Dit matras wordt niet standaard meegeleverd.

In de MobiFit past ook een normaal matras van 90 x 200 cm. De hoogte binnen in de MobiFit is 128 cm gemeten vanaf de grond.

De standaardkleur is wit met beige.

 

Voor alle bedden geldt:

  • Bezorg-, installatie-, ophaal- en schoonmaakkosten 395,00 euro excl. 9% BTW
  • Minimale huurtermijn bedraagt 2 weken
  • Huurprijzen zijn excl. 9% BTW
  • Verhuurvoorwaarden en huurovereenkomst van Barry Emons zijn van toepassing op alle verhuurproducten

Prijs

Periode

€ 205,00

1 Week