Alle rechten voorbehouden ©2017 Barry Emons aangepast spelmateriaal
VEILIGBED.NL

Onze bedden in vogelvlucht

De houten bedden en bedboxen zijn opgebouwd uit hout, vaak in combinatie met een stalen frame. In de bedden zijn alle opties mogelijk; venstering, polstering, dak, netting en nog veel meer.

 

De Soft & Safe bedden hebben allemaal dezelfde constructie. Het frame is van staal waarin een Bisonyl of PVC doek is opgespannen. Dit beschermt mensen nog beter tegen de gevolgen van epilepsie, bonkgedrag of andere vormen van stoten en weerstand.

 

De Hygiëne bedden zijn gemaakt met een specifieke reden. Onder onze klanten bevinden zich veel mensen met hygiëneproblematiek zoals ontlasting en braaksel. Dit kan dagelijks in bed belanden, met bijhorend schoonmaakwerk en geurproblematiek. Een gewoon bed is niet gebouwd om deze reiniging dagelijks te ondergaan. Het is zwaar werk en nauwelijks schoon te krijgen.

Wij hebben voor een radicaal ander ontwerp en materiaal gekozen met hygiëne en comfort als uitgangspunten.

 

Onze flexibele oplossingen zijn lichtgewicht, inklapbaar en veilig. De MobiFit is een echt reisbed. Dit kan mee op vakantie of logeerpartij. Het past achter in een normale auto. De Verona is een opklapbare bedbox/speelbox op wielen. Een zachte box die makkelijk is te verplaatsen van ruimte naar ruimte of in de tuin.

 

Onder de rubriek specials zijn wat mooie voorbeelden te zien van bedden die we op maat hebben gemaakt.