Alle rechten voorbehouden ©2017 Barry Emons aangepast spelmateriaal
VEILIGBED.NL

Barry Emons al meer dan 30 jaar specialist in veilig slapen

 

Sinds 1984 is de firma Barry Emons al actief voor de mensen die speciale zorg behoeven. Klanten die hun familielid thuis verzorgen als ook instellingen weten ons te vinden. Honderden organisaties in de  gehandicaptenzorg, ouderenzorg, revalidatiecentra, ziekenhuizen en (reguliere) kinderdagverblijven zijn klant.

 

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen een breed scala aan producten. Wij zijn de specialist in aangepaste bedden en daarnaast in snoezelruimtes, aangepast spelmateriaal,  fietsen, zacht meubilair, muziekinstrumenten en alle andere dingen die belevingsgerichte zorg mogelijk maken.

 

Veel ouders, verzorgers en professionals hebben goede resultaten geboekt met de speciale bedboxen, veilige ruimten of een tentbed van

Barry Emons. Dat is niet voorbehouden aan instellingen. Ook gemeentes vinden de weg naar Barry Emons.

In diverse gemeentes hebben we voor particulieren een oplossing gevonden middels een Safespace of een Time-out ruimte.

Dat kan zakelijk in verschillende vormen. Van volledig eigendom tot en met huren.

Op de site www.barryemons.nl vindt u ons hele productaanbod. www.veiligbed.nl is geheel gericht op slapen en rusten. We zijn trots op ons zeer gemotiveerde team, bestaande uit zes allround adviseurs met hun binnendienstcollega’s en daarnaast diverse professionele en creatieve meubelmakers en monteurs. Barry Emons heeft directe vertegenwoordiging in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg en werkt in de rest van Europa met geselecteerde dealers.

 

U kunt op afspraak in onze showroom alle veilige bedden bekijken. Uw kind mag u uiteraard meenemen. Hij/zij kan dan ook even lekker snoezelen in onze snoezelruimte.

 

Barry Emons  ”…Iedereen mag meedoen…”

 

Barry Emons Aangepast Spelmateriaal BV

Hoefslag 11

5411LS Zeeland

Tel.: 0486-452626

Barry Emons Belgium bvba

Schuttershof 9

9255 Buggenhout, België

Tel.: 03 685 1944