Alle rechten voorbehouden ©2017 Barry Emons aangepast spelmateriaal
VEILIGBED.NL

Softfit IC tentbed 90 x 200 cm, omranding 140 cm

 

Het SoftFit IC tentbed (Intensive Care) is samen ontwikkeld met de medewerkers van het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMC Groningen. Zij waren op zoek naar een vervanger van hun huidige tentbed voor onrustige cliënten. In het ziekenhuis heeft men regelmatig te maken met cliënten die in bed moeten blijven maar pogingen ondernemen om eruit te klimmen. Ook microbiologie was betrokken bij deze opdracht vanwege hygiëne eisen. Uit 7 leveranciers is Barry Emons gekozen om mee te ontwikkelen en de eerste serie te leveren. Samen hebben we een tentbed gerealiseerd dat de functionaliteit en veiligheid biedt die je mag verwachten.

 

Het tentbed is zeer stabiel en biedt volledige verstelbaarheid inclusief Trendelenburg en Anti-Trendelenburg. Ook zijn er doorvoeren voor slangen en een houder voor een infuuspaal voorzien. Een papegaai kan aan het frame in het tentbed worden gehangen.

 

Het SoftFit IC tentbed is toegankelijk aan beide zijden; noodzakelijk voor reanimatie. Aan het onderstel is een reanimatiehendel verbonden om het ligoppervlak in één keer vlak te maken. Het doek is geproduceerd in dubbel bisonyl ter voorkoming van stikselnaden en kan eenvoudig worden gereinigd. Probeer de SoftFit IC zelf een paar weken uit en laat u overtuigen.

 

  • Voor alle bedden geldt:
  • Bezorg-, installatie-, ophaal- en schoonmaakkosten 395,00 euro excl. 9% BTW
  • Minimale huurtermijn bedraagt 2 weken
  • Huurprijzen zijn excl. 9% BTW
  • Verhuurvoorwaarden en huurovereenkomst van Barry Emons zijn van toepassing op alle verhuurproducten

 

Prijs

Periode

€ 205,00

1 Week

€ 820,00

1 Maand