De houten bedden en bedboxen zijn opgebouwd uit hout, vaak in combinatie met een stalen frame.

Het bed Praag is zeer veelzijdig. Trendelenburg of Anti-Trendelenburg? Het kan door de onafhankelijke motoren aan de zijkant.

Het bed Berlijn is een uitstekend bed voor rustige slapers, maar die wel geborgenheid nodig hebben. Het bed is prachtig afgewerkt met een hout op hout constructie.
Het bed Lima is een prachtig bed, ontwikkeld voor de onrustige slaper en ook de wat zwaardere cliënt. Door zijn metalen hoekconstructie en verfijnd maar degelijk hang- en sluitwerk biedt het bed extra stevigheid en veiligheid.
Het bed Parijs is geschikt voor de onrustige slaper, maar die niet uit bed klimt. Door het gebruik van een hoog-laag systeem kan zorg op maat gegeven worden.
Het bed Oslo is een doorontwikkeld bed en vormt al jaren een hoeksteen in ons assortiment. De Oslo is een zeer stevig bed door de metalen hoekstukken en veilig door het degelijke hang- en sluitwerk.

De Oslo Low Entry is het antwoord op de vraag naar een bedbox met lage instap. Door de stevige constructie is dit bed zeer geschikt voor personen die voor zichzelf een bedreiging vormen en zich kunnen verwonden in een normaal bed.

Het bed Lissabon is een goed voorbeeld van ons motto dat we voor iedere zorgbehoefte een oplossing hebben. De Lissabon kan worden uitgevoerd als tweepersoons bed met een hoog laag systeem en met een lage instap van 45 cm.

Wenen bed

bed-wenen-houten-bedbox

Het bed Wenen is een combinatie tussen een tentbed en een houten bedbox. Door de ritsdeur is hij ruimtebesparend.

Huntingtonbed

Huntington Bed

Het Huntingtonbed is speciaal ontwikkeld voor mensen met de ziekte Huntington. Bij de ontwikkeling van dit bed was het belangrijkste doel dat de cliënt zich niet kan bezeren vanwege ernstige motorische symptomen.

Het bed Helsinki biedt grotendeels dezelfde oplossingen als het bed Oslo. Het verschil is dat het bed Helsinki niet met een metalen frame wordt opgebouwd, maar met een mooie klassieke hout op hout verbinding.
Het bed Tokyo is een zeer solide en sterk bed dat tegen een flinke stoot kan. De venstering van de openslaande deuren is maar liefst 5 mm dik. Het metalen frame is helemaal doorgetrokken tot en met het dak.
Wij zeggen niet voor niets “Iedereen mag meedoen”. Daarom ontwikkelen we ook voor de meer bijzondere mensen een passend bed. Het bed Sydney is het zwaarste en sterkste vaste bed in het assortiment van Barry Emons.