Hier vindt u een handig overzicht van de mogelijkheden van onze bedden en tentbedden. Groen geeft aan dat het betreffende (tent)bed geschikt is voor de aangegeven situatie, bij oranje is het bed alleen mogelijk met bepaalde aanpassingen en bij rood is het bed niet geschikt.

  Rustige slaper Onrustige slaper die niet uit bed klimt Onrustige slaper met neiging tot klimmen Onrustige slaper die uit bed klimt Onrustige slaper met extreem klimgedrag Cliënt met epilepsie/bonkgedrag Cliënt met behoefte aan mobiele eigen slaapomgeving
Bedden
Praag bed              
Berlijn bed              
Lima bed              
Parijs bed              
Oslo bed              
Oslo Low Entry bed              
Helsinki bed              
Tokyo bed              
Sydney bed              
Lissabon bed              
Tentbedden
SoftFit tentbed              
SoftFit Plus tentbed              
SoftFit Low Entry tentbed              
SoftFit Safe tentbed              
Specials
Oplossingen op maat              

Een bed schaf je niet zomaar aan. Onze adviseurs kennen alle “ins en outs” van onze bedden en kunnen u perfect helpen bij het maken van de juiste keuze.

Heeft u vragen over onze producten of over de informatie op deze site, of wilt u graag met een van onze adviseurs een afspraak maken over het kopen, huren of op zicht krijgen van een van onze producten? Bel naar 0486-452626, stuur een mail naar info@barryemons.nl of vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.