Om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het aankoopproces van dit unieke product heeft Barry Emons een 4 fasen model voor u ontwikkeld. Het model laat u stap voor stap zien hoe ons proces er uit ziet en hoe u samen met onze adviseurs tot een passend bed komt dat aan al uw behoeftes voldoet. Daarbij onderscheiden wij de volgende vier fasen:

Oriënteren

In de eerste fase gaat u zich oriënteren binnen het beddenassortiment en de specials die Barry Emons aanbiedt. Dit kunt u doen via deze website en via onze brochure en uiteraard aan de hand van één van onze adviseurs. Onze adviseurs denken gratis en vrijblijvend met u mee zodat u zich optimaal kunt oriënteren.

Uw zorgvraag is leidend bij de oriëntatie. Uit de oriëntatiefase komen één of meerdere opties naar voren die tegemoet komen aan uw behoeftes. Bijvoorbeeld een houten bed met polstering en een tentbed met zachte wanden. Met deze selectie gaat u verder naar fase twee, namelijk specificeren.

Specificeren

De selectie bedden die u heeft gemaakt in de eerste fase wordt in de tweede fase gespecificeerd. Hierbij wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de lengte van het ligoppervlak, de hoogte van een omranding, de dikte van eventuele polstering en de verstelbaarheid van de bodem. Samen met onze adviseurs gaat u aan de slag om het bed aan te passen aan de specifieke behoeften van de cliënt. De behoeften die nu van toepassing zijn maar ook in de komende jaren.

Barry Emons houdt rekening met groeipotentieel, verwachte motorische en verstandelijke ontwikkeling. Daarnaast spelen de wensen van de verzorgers ook een belangrijke rol. Nadat al u wensen en behoeftes in kaart zijn gebracht, houdt u één bed over. U heeft de mogelijkheid om dit bed in de volgende fase te proberen.

Proberen

Barry Emons geeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw aankoop één van onze bedden te testen. Barry Emons heeft altijd een bed op voorraad dat aansluit bij de specificaties uit fase twee.

Eén à twee weken proberen geeft de zekerheid dat de specificaties uit de vorige fase ook daadwerkelijk correct zijn. Blijkt het na twee weken toch geen succes te zijn is dit geen probleem. Dan kan ook een ander bed worden getest. Wij gaan samen met u net zo lang proberen en testen totdat het juiste bed is gevonden. Zie onze website voor de voorwaarden.

Functioneren

Na tekening van de offerte leveren we in 4 tot 8 weken het nieuwe bed. Barry Emons komt het bed zelf bij u plaatsen en daarbij geven wij alle benodigde uitleg om u op weg te helpen.
We gaan pas weg als u tevreden bent. Uiteraard krijgt u 1 jaar garantie op onze bedden. Mocht de zorgvraag veranderen gedurende de levensduur van het bed is er altijd ruimte voor aanpassingen. Zo kan er achteraf bijvoorbeeld nog polstering worden aangebracht, andere venstering worden ingepast of een elektrische lattenbodem worden geplaatst.